Verhuur

Kraan verhuur

MinikraanOnze minikraan wordt verhuurd met machinist. Dit is in het belang van uw veiligheid, de betrouwbaarheid van de kraan en de kwaliteit van de verrichte (graaf)werkzaamheden. De minikraan kan vanzelfsprekend zowel door particulieren, overheden, als bedrijven worden gehuurd.

Machinist verhuur

Daarnaast verhuren we onze machinist ook zonder de minikraan. De machinist is dan beschikbaar om het materieel van de klant te bedienen. Onze machinist is ervaren in het bedienen van zowel minikranen, als tractoren en shovels. Van jongs af aan rijdt hij al op tractoren. Verder heeft hij meer dan 10 jaar ervaring met het bedienen van minikranen en shovels. Concluderend kunnen we wel stellen dat u een zeer ervaren machinst in huis haalt wanneer u in zee gaat met Dijkema Verhuur Wagenborgen.

Kraanboek

Bij onze minikraan zit een kraanboek. Zoals u misschien bekend is houdt dit in dat we ook mogen tillen met de minikraan.

Nieuws

Nieuwe projecten

14 augustus 2012

Veel nieuwe foto's online van succesvolle projecten van Dijkema Verhuur!

Lees meer...

Anne Dijkema leidt jongeren op tot kraanmachinist

15 maart 2011

Via het regionaal actieplan Werk in Zicht zijn de afgelopen weken vijf jongeren opgeleid tot gediplomeerd shovel- en kraanmachinist. In twee weken zorgde cursusleider Anne Dijkema ervoor, dat de cursisten onderwezen werden in het werken met en het onderhoud van shovel en minikraan.

Lees meer...

Dijkema Verhuur Wagenborgen
H.L. Emmensweg 1
9945 PW Wagenborgen
E: info@dijkemaverhuur.nl
T: +31(0)596 542 977
M: +31(0)6 25035109