Disclaimer

Dijkema Verhuur Wagenborgen heeft de inhoud van deze website met zorg samengesteld, maar garandeert niet zonder meer de correctheid van de informatie. Wanneer Dijkema Verhuur Wagenborgen of bezoekers van de site onmiskenbare fouten of onvolledigheden constateren en Dijkema Verhuur Wagenborgen daarvan op de hoogte stellen, wordt overgaan tot correctie of aanvulling.

Dijkema Verhuur Wagenborgen zal deze website naar vermogen zo actueel mogelijk houden. Informatie kan echter na verloop van tijd verouderd of niet meer geheel juist zijn en/of niet tijdig vervangen. Dijkema Verhuur Wagenborgen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van informatie van deze website.

Teksten, lay-out, afbeeldingen, artikelen en overige items op deze site vallen onder het auteursrecht van Dijkema Verhuur Wagenborgen en Digital Ink Webdesign. Kopieƫren en/of aanpassen ervan is niet toegestaan. Mocht u toch gebruik willen maken van materiaal van deze website, kan dat enkel en alleen na het verkrijgen van schriftelijke toestemming door genoemde partijen. Uiteraard mag u informatie van deze website downloaden en/of afdrukken voor persoonlijk gebruik.

Wanneer u zich registreert op deze site of contact zoekt via de site, bijvoorbeeld door een nieuwsbrief aan te vragen of een email te sturen, kan het zijn dat wij u vragen een paar gegevens in te vullen. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven (met uitzondering van een verplichting vanuit een overheidsinstantie). Uw informatie en persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt in verband met onze eigen service aan u als bezoeker en als klant van Dijkema Verhuur Wagenborgen

Deze website bevat soms links naar websites of naar webpagina's van anderen. Dijkema Verhuur Wagenborgen heeft geen zeggenschap, noch enige controlemogelijkheid ten aanzien van de inhoud van deze websites en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites van derden, waarnaar en link is gemaakt.

Dijkema Verhuur Wagenborgen is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website en of de inhoud van de informatie op deze website. Dijkema Verhuur Wagenborgen is ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van Dijkema Verhuur Wagenborgen is verkregen.

 

Nieuws

Nieuwe projecten

14 augustus 2012

Veel nieuwe foto's online van succesvolle projecten van Dijkema Verhuur!

Lees meer...

Anne Dijkema leidt jongeren op tot kraanmachinist

15 maart 2011

Via het regionaal actieplan Werk in Zicht zijn de afgelopen weken vijf jongeren opgeleid tot gediplomeerd shovel- en kraanmachinist. In twee weken zorgde cursusleider Anne Dijkema ervoor, dat de cursisten onderwezen werden in het werken met en het onderhoud van shovel en minikraan.

Lees meer...

Dijkema Verhuur Wagenborgen
H.L. Emmensweg 1
9945 PW Wagenborgen
E: info@dijkemaverhuur.nl
T: +31(0)596 542 977
M: +31(0)6 25035109